Ohjelma

Vihdoin on musiikkimanageri saanut festarien kiinnitykset hoidettua ja voimme ylpeänä julkaista päälavallemme nousevat tähdet!

💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛💛


Ensimmäisenä lavan ottaa haltuun nouseva, lahjakas artisti Eroma, jolta on juuri julkaistu esikoisalbumi Kahenlaisii kuvia. Eroman vahvuus löytyy syvistä elämänmakuisista sanoituksista. 
 Nosefestien vauhdista vastaa dj Stereotimo 
💃💃💃 💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃💃

 Luvassa ainakin setti kasariysäriä. 

... ja lopuksi tsadaaaa!!!! Pääesiintyjämme on:

 


"Suomen suosituimmaksi duoksi tituleeratun Ida Paulin & Kalle Lindrothin orgaaninen soundi on tavoittanut lyhyessä ajassa laajan yleisön. Bändi on kovassa nosteessa, josta kertovat tuplaplatinaa, platinaa ja kultaa saavuttaneet singlet, tuplaplatinarajan rikkonut Nää kaikki kertoo susta -debyyttialbumi, neljä Emma-ehdokkuutta sekä loppuunmyydyt konserttisalit ja klubit ympäri Suomen. Ida Paulin & Kalle Lindrothin debyyttisingle Hakuammuntaa on striimannut yli 10 miljoonaa kertaa, jonka lisäksi duon isoimpiin hitteihin lukeutuvat mm. Parvekkeella, Päällekkäin, Kupla ja Planeetat.

Samaistuttavista lyriikoistaan ja lähes täydellisesti yhteen soljuvista äänistään tunnettu yhtye julkaisi listaykköseksi nousseen Vuonna nolla -kakkosalbuminsa maaliskuussa 2020. Albumi valloitti julkaisuviikonloppunaan menestyksekkäästi Spotifyn, kun sen kaikki 12 kappaletta kipusivat top 50 kuunnelluimman kappaleen joukkoon. Nyt jo platinastatuksen saavuttanut albumi on vakiinnuttanut duon asemaa Suomen tärkeimpien musiikintekijöiden joukossa." (Warner)AIKATAULU

16.30           Portit aukeaa
17-18.30     Thaikkuruokaa tarjolla 
18.00           Eroma
19.15           dj Stereotimo aloittaa
21.30           Ida& Kalle alustisesti      
Iltanuotiotunnelmointia ja yöpalaa


Järjestäjät varaavat oikeuden muutoksiin. Tarkista vielä lähempänä aikataulu.